COMBIS usluge za Microsoft Cloud

COMBIS je certificirani Microsoft partner s Gold Cloud Productivity kompetencijom, velikim iskustvom u implementaciji rješenja temeljenih na Microsoft Cloud tehnologijama te dobitnik Microsoft Country Partner of the Year 2017 – priznanja američke kompanije Microsoft za izvanredan rad te kvalitetnu i uspješnu suradnju u Hrvatskoj.

Naša ponuda Microsoft Cloud servisa bazirana je na velikom iskustvu i ekspertizi koju posjedujemo, a prilagođena upravo vašim individualnim potrebama. Želite istražiti sve mogućnosti koje bi vam poslovanje u oblaku moglo pružiti? Odlično! Tu smo da vam pomognemo da iz Clouda dobijete najviše.

Polazište
Polazište
Planiranje puta
Planiranje puta
Putovanje
Putovanje
Odredište
Odredište

Cloud - Kako početi?

Cloud omogućuje tvrtkama korištenje IT resursa kao servisa, bilo da se radi o infrastrukturi, platformi za kolaboraciju, platformi za aplikativna rješenja ili pak rješenjima za naprednije analize. I to onda kada su potrebni i koliko su potrebni, bez inicijalnih investicija te po principu plati koliko trošiš. To naravno predstavlja značajnu promjenu za IT organizaciju. Koji je pravi Cloud servis za vas? Koji će Cloud servis donijeti odgovarajuću vrijednost za vaše poslovanje i najviše doprinijeti transformaciji načina na koji funkcionira vaš IT?

Kako bi vaš put prema oblaku bio ugodan, a dolazak na destinaciju siguran, predstavljamo COMBIS Cloud Awareness program koji će vam pomoći da prepoznate koje servise i na koji način možete migrirati u Microsoft Cloud, kao i koju korist od toga može imati vaše poslovanje.

Ove usluge su namijenjene srednjim, velikim, ali i malim tvrtkama koje od IT-a žele agilnost, brzinu reakcije i sigurnost, a istovremeno svoje resurse ne žele trošiti na upravljanje hardverom i infrastrukturom, već na servise koji su ključni za poslovanje.

COMBIS Cloud Awareness program provodimo bez troška za vašu tvrtku!

2 faze COMBIS Cloud Awareness programa

Polazna točka putovanja
Polazna točka putovanja

Kako bi putovanje u oblak imalo smisla i kako bismo za vas odabrali najbolja rješenja, prva faza Cloud Awareness programa se odnosi na upoznavanje s vašim postojećim sustavom i zahtjevima poslovanja. Polazna točka putovanja podrazumijeva pregled postojećeg stanja prema ključnim područjima IT-a.

  • - poslovni sustavi i aplikacije, razvojna okruženja
  • - sustavi za kolaboraciju i uredsko poslovanje
  • - IT infrastruktura i pripadajući servisi
  • - rješenja za kontinuitet poslovanja
  • - mobilnost
  • - identiteti i sigurnosna rješenja
  • - opći zahtjevi poslovanja
Pripreme za putovanje - predstavljanje servisa
Pripreme za putovanje - predstavljanje servisa

Na temelju prikupljenih informacija, naši eksperti za Cloud tehnologije će za vas pripremiti pregled mogućih odredišta vašeg putovanja u Cloud. Ova faza putovanja podrazumijeva predstavljanje servisa iz portfelja COMBISovih usluga od kojih vaše poslovanje može imati vidljivu korist, ali i koji se na jednostavan način mogu integrirati u vaš postojeći sustav. Uz predstavljanje i kategorizaciju rješenja prema utjecaju na poslovanje, naš Cloud Awareness program podrazumijeva i izradu procjene troškova pojedinih Cloud servisa.

Putovanje u Cloud

Stvarno putovanje u Cloud počinje tek kada se korisnik odluči za migraciju nekog servisa. Naša preporuka je da za nastavak putovanja u Cloud odaberete mogućnost pilot implementacije Cloud servisa iz naše ponude. Na taj način prije nego što se odlučite na stvarno putovanje, možete se uvjeriti što uistinu od putovanja možete očekivati.

Putovanje u Cloud

Prijavite se za
COMBIS Cloud Awareness program

Prijavite se

Želite saznati više o ovoj usluzi? Preuzmite našu brošuru.

COMBIS usluge

Kontinuitet poslovanja u oblaku

Usluge kontinuiteta poslovanja su jedne od najčešće korištenih usluga u Microsoft Azure oblaku. Realizirajte svoja backup i disaster recovery rješenja na novi način.

Saznajte više
Upravljanje mobilnim poslovanjem

Već su dulje vrijeme poznati izazovi upravljanja mobilnim uređajima i poslovnim sadržajima. Upoznajte se s našim uslugama za Microsoft Enterprise Mobility alate.

Saznajte više
Dev/Test i DevOps u oblaku

Osigurajte vašim razvojnim timovima da rade ono što najbolje znaju - razvijaju vrhunska aplikativna rješenja u skladu sa zahtjevima poslovanja, a ostalo prepustite Cloudu.

Saznajte više
Kolaboracija u oblaku

Microsoft Office 365 omogućuje korištenje poznatih aplikacija i alata na novi, napredniji način, uz predvidljivi trošak. Ne trebate voditi brigu o infrastrukturi, fokusirajte se na bitno.

Saznajte više