Kreirajte vrhunska rješenja

Osigurajte svojim razvojnim timovima da rade ono što najbolje znaju – razvijaju vrhunska aplikativna rješenja, u skladu sa zahtjevima poslovanja. A za sve ostalo što je potrebno za uspostavu efikasnih DavOps procesa iskoristite Microsoft Azure i našu ekspertizu. Brza izgradnja DeV/Test okoline u samo par klikova kroz unaprijed definirane predloške i poznate alate uz korištenje platforme samo kad vam je potrebna, osigurat će vašu veću učinkovitost, a uštedjet ćete ne samo vrijeme, nego i novac!

Kontinuirani razvoj, evolucija i veća kvaliteta poslovnih rješenja uz optimalan trošak!


Preuzmite brošuru i saznajte više o ovoj usluzi.

Preuzmite brošuru

Ključne prednosti

Više vremena za razvoj aplikacija
Više vremena za razvoj aplikacija

Umjesto trošenja vremena za nabavku hardvera te uspostavu i održavanje infrastrukture za razvoj, testiranje i kontinuirano održavanje aplikativnih rješenja, kreiranje vašeg Dev/Test okruženja u Microsoft Azure oblaku može se mjeriti u minutama. Korištenjem unaprijed definiranih predložaka i dobro poznatih alata za razvoj (Visual Studio), vaši se razvojni inženjeri mogu fokusirati na razvoj aplikacija ne razmišljajući o infrastrukturi. 'Konfiguriraj jednom, koristi bilo gdje' princip omogućuje brzo dijeljenje okolina između timova unutar vaše organizacije.

Efikasno korištenje platforme - plati koliko trošiš
Efikasno korištenje platforme - plati koliko trošiš

Koliko god je virtualnih poslužitelja potrebno za testiranje vašeg aplikativnog rješenja, pokrećete ih kada vam trebaju i plaćate samo i isključivo ono što koristite. Opcije automatizacije pokretanja i gašenja Dev/Test infrastrukture kada se ista ne koristi dodatno će smanjiti operativne troškove!

Kroz testiranje do kvalitetnijih rješenja
Kroz testiranje do kvalitetnijih rješenja

Replicirajte stvarne scenarije u vašim testnim okolinama, testirajte rješenja kao da se radi o produkciji kako biste uočili i riješili probleme prije isporuke, a da biste dodatno povećali kvalitetu aplikativnih rješenja i smanjili naknadne troškove održavanja. Ukoliko je vaša produkcijska okolina također na Azure-u, možete napraviti identičnu repliku te time steći vrlo precizan uvid u to kako će se vaša aplikacija ponašati u realnom okruženju.

Podrška za heterogena rješenja i postojeće DevOps alate
Podrška za heterogena rješenja i postojeće DevOps alate

Koristite postojeće razvojne alate za razvoj i testiranje vaših aplikativnih rješenja, bilo da se rješenja temelje na Windows ili Linux platformi, ili se koriste s iOS i android uređaja. Dev/Test platforma u Microsoft Azure oblaku također omogućuje integraciju s DevOps alatima kao što su na primjer Chef ili Puppet.

Maksimalno iskoristite svoje dosadašnje investicije
Maksimalno iskoristite svoje dosadašnje investicije

U slučaju da su vaši postojeći virtualni serveri implementirani na Hyper-V virtualizacijskoj tehnologiji, isti se mogu pokrenuti u Azureu potpuno nepromijenjeni, što rezultira većom kvalitetom Dev/Test odnosno produkcijskih okruženja. Kada jednom razvijete i testirate aplikacije u Azureu, vrlo jednostavno ih možete pokrenuti u vlastitim on-premise sustavima. Na taj način osiguravate pouzdano okruženje za isprobavanje različitih scenarija i verzija vaših aplikacija, otkrivate i eliminirate sve eventualne pogreške u testnom periodu što vam jamči veću kvalitetu finalnog rješenja koje isporučujete korisnicima ili pak nudite tržištu.

Iskoristite mogućnost korištenja vaših MSDN licenci s kojima dobivate korištenje Azure servisa sa znatnim popustom!
Iskoristite mogućnost korištenja vaših MSDN licenci s kojima dobivate korištenje Azure servisa sa znatnim popustom!

COMBIS nudi sljedeće usluge:
  • snimka stanja postojećeg razvojnog i testnog okruženja
  • prezentacija mogućnosti Azure platforme za potrebne uspostave Dev/Test okruženja
  • odabir i priprema rješenja prema vašim potrebama

Kome je namijenjena usluga?

Usluga je namijenjena većim tvrtkama, kao i onima koje imaju dinamičan razvoj poslovnih rješenja. Ukratko, svima koji žele ostvariti preduvjete za kontinuirani razvoj i evoluciju poslovnih rješenja uvođenjem DevOps procesa, bez značajnih ulaganja u infrastrukturu i po principu - plati koliko trošiš.

Zašto COMBIS?

COMBIS je certificirani Microsoft partner s Microsoft Gold Cloud Platform, Gold Application Development, Gold Cloud Productivity, Gold Datacenter, Gold Messaging, Gold Windows and Devices, Silver Enterprise Mobility Management, Silver Collaboration and Content i Silver Small and Midmarket Cloud Solutions kompetencijama, velikim iskustvom u implementaciji rješenja u Microsoft Cloudu te nizom značajnih referenci vezanih uz implementacije Microsoft Office 365, Enterprise Mobility Suite i ostalih Microsoft Azure servisa obuhvaćenih ponudom.

Reference

Provjerite našu ekspertizu s onima koji su nam već ukazali svoje povjerenje!

  • HR PRO d.o.o.

Želite li saznati više o ovoj usluzi? Kontaktirajte nas za više informacija.

Kontaktirajte nas

Provjerite ostale COMBISove usluge

Saznajte koje su usluge u oblaku pravo rješenje za vaše poslovanje!

Kontinuitet poslovanja u oblaku

Usluge kontinuiteta poslovanja u oblaku jedne su od najčešće korištenih usluga u Microsoft Azure oblaku. Realizirajte svoja Backup i Disaster Recovery rješenja na novi način.

Saznajte više
Upravljanje mobilnim poslovanjem

Već su dulje vrijeme poznati izazovi upravljanja mobilnim uređajima i poslovnim sadržajima. Upoznajte se s našim uslugama za Microsoft Enterprise Mobility alate.

Saznajte više
Kolaboracija u oblaku

Microsoft Office 365 omogućuje korištenje poznatih aplikacija i alata na novi, napredniji način uz predvidljivi trošak. Ne trebate voditi brigu o infrastrukturi, fokusirajte se na bitno.

Saznajte više