Aplikacije koje su ključne za vaše poslovanje možete koristiti bez potrebe za dodatnim ulaganjima u infrastrukturu. Tvrtke i pojedinci od oblaka mogu očekivati tri stvari - uštedu, evoluciju u načinu na koji IT podržava poslovanje tvrtke i inovacije u kreiranju poslovnih rješenja koje tvrtkama osiguravaju prednost na tržištu.

  • Ušteda resursa i vremena
  • Evolucija poslovanja
  • Inovativna rješenja

Način korištenja

Razni Cloud servisi, modeli i načini korištenja imaju različit utjecaj na uštedu, evoluciju i inovacije, no svim je Cloud servisima zajednička konzumacija gotovo svega što nam je u IT-u potrebno po dobro poznatom "as a service" modelu. On podrazumijeva formulu - koristi koliko ti treba, kad ti treba i plati samo ono što koristiš.

Fokusirajte se na vaše poslovanje

COMBIS razvija poslovna rješenja i aplikacije koje će korisnicima biti dostupne u Software as a Service modelu. Bilo da se radi o poslovnom rješenju prema potrebama vaše tvrtke ili o rješenjima koja će biti dostupna širem tržištu. Na ovaj se način možete u potpunosti fokusirati na korištenje usluge bez razmišljanja o infrastrukturi i svemu onome što je uz istu vezano.

Želite saznati više o ovoj usluzi? Kontaktirajte nas za više informacija.

Kontaktirajte nas

Provjerite ostale COMBIS usluge

Saznajte koje su usluge u oblaku pravo rješenje za vaše poslovanje!

HireMe

Upoznajte COMBISovo aplikativno rješenje za učinkovitiji proces zapošljavanja. Ovaj sustav odgovara na poslovnu potrebu kompanija da se na jednostavan i efikasan način povežu s vrhunskim zaposlenicima koji odgovaraju upravo onim profilima koje traže!

Saznajte Više
Olive Manager

Sustav namijenjen uljarama za upravljanje podacima o kooperantima, upravljanje procesom prerade maslina i proizvodnjom maslinovog ulja, evidenciju otkupa, zamjenu sirovina i rezervaciju termina za preradu.

Saznajte Više
ERScheduler

Otkrijte ERScheduler sustav čija je svrha automatizacija izrade rasporeda smjenskog rada. Vrijeme je dragocjeno - štedite ga, budite zadovoljniji i osigurajte efikasnije poslovanje.

Saznajte Više