Pouzdanost. Sigurnost. Plati koliko koristiš model. Bez inicijalnih investicija.

Rješenja i usluge kontinuiteta poslovanja neizostavan su dio planiranja upravljanjem svakim IT okruženjem. Kako su IT odjeli u današnje vrijeme pod sve većim pritiskom implementacije i održavanja novih tehnologija te rješenja za efikasnije poslovanje, rješenja za oporavak od ispada često padaju u drugi plan. Vrlo često i zbog visokih inicijalnih ulaganja. S druge strane, nedostatak adekvatne zaštite od prirodnih katastrofa, tehnoloških nedostataka ili pak ljudskih pogrešaka koje remete poslovanje, može imati vrlo negativne posljedice po poslovanje tvrtke.

Smanjite sigurnosne rizike

Usluge kontinuiteta poslovanja su jedne od najčešće korištenih usluga u Microsoft Azure oblaku. Omogućuju brzu i jednostavnu uspostavu rješenja koja će osigurati mogućnost da svoju pažnju usmjerite na zahtjeve poslovanja i ne brinete o infrastrukturi, a dodatno smanjite sigurnosne rizike.

COMBISove usluge kontinuiteta poslovanja u oblaku se temelje na Microsoftovoj Azure Site Recovery usluzi za uspostavu rješenja za oporavak od katastrofa (Disaster Recovery), te Azure Storage, Azure Backup, te Azure Backup Server usluga za izgradnju rješenja za kreiranje sigurnosnih kopija sustava (Backup).

Ključne prednosti

Hibrid backup
Hibrid backup

Iskoristite prednosti pohrane sigurnosnih kopija podataka i funkcionalnosti IT servisa korištenjem integracije rješenja za backup na vlastitoj infrastrukturi s uslugama u oblaku. Smanjite trošak rješenja za backup, uz zadovoljavanje svih sigurnosnih standarda!

COMBIS hibrid backup je usluga temeljena na Microsoft Azure Storage i Azure Backup Server uslugama te omogućuje:

- zamjenu backup uređaja korištenjem Azure Storage usluge za pohranu sigurnosnih kopija na dulji rok

- povećanje pouzdanosti i sigurnosti zbog korištenja backup-to-disk opcije te smještaja kopije backup podataka na drugu lokaciju, u Cloud

- smanjenje troškova uslijed zamjene backup uređaja, korištenja „plati koliko trošiš“ modela, te eventualne zamjene postojećeg rješenja za backup

- integraciju backup rješenja drugih proizvođača s Azure Storage uslugom

Preuzmite brošuru i saznajte više o ovoj usluzi.

Preuzmite brošuru
Disaster Recovery
Disaster Recovery

Što se događa s vašim ICT servisima i podacima ključnima za poslovanje ukoliko nastupi havarija uslijed poplave, požara, potresa i sličnih situacija u kojima je vaš IT sustav trajno nedostupan? Koliku štetu može pretrpjeti vaše poslovanje ukoliko ponovna uspostava funkcionalnosti traje danima?
Pripremite se i osigurajte na vrijeme – ne živite u oblacima – poslujte u oblaku!

Nudimo vam kompletnu Disaster Recovery uslugu u oblaku, bez potrebe za velikim inicijalnim ulaganjima, što je kod ovakvih rješenja posebno važno, a jamčimo veću sigurnost za vaš IT sustav i ono najvrjednije – neometanost poslovanja!

Preuzmite brošuru i saznajte više o ovoj usluzi.

Preuzmite brošuru
Nudimo mogućnost realizacije pilot implementacije bez dodatnog troška za korisnika!
Nudimo mogućnost realizacije pilot implementacije bez dodatnog troška za korisnika!

COMBIS nudi sljedeće usluge:
 • analiza postojećeg stanja
 • pregled servisa i zahtjeva za kontinuitetom poslovanja
 • priprema, planiranje i implementacija rješenja
 • aktivacija Cloud usluge, integracija s 'on-premise' rješenjem
 • puštanje u rad, testiranje funkcionalnosti
 • edukacija IT osoblja

Kome su namijenjene usluge?

Usluge su namijenjene svim tvrtkama koje imaju potrebu za učinkovitom zaštitom podataka i funkcionalnošću informacijskog sustava uslijed neočekivanih situacija, a žele izbjeći velike inicijalne investicije.

Zašto COMBIS?

COMBIS je certificirani Microsoft partner s Microsoft Gold Cloud Platform, Gold Application Development, Gold Cloud Productivity, Gold Datacenter, Gold Messaging, Gold Windows and Devices, Silver Enterprise Mobility Management, Silver Collaboration and Content i Silver Small and Midmarket Cloud Solutions kompetencijama, velikim iskustvom u implementaciji rješenja u Microsoft Cloudu te nizom značajnih referenci vezanih uz implementacije Microsoft Office 365, Enterprise Mobility Suite i ostalih Microsoft Azure servisa obuhvaćenih ponudom.

Reference

Provjerite našu ekspertizu s onima koji su nam već ukazali svoje povjerenje!

 • BNP Paribas Cardif osiguranje d.d.
 • Čazmatrans – Nova d.o.o.
 • Državni zavod za statistiku – RH
 • Ðuro Ðaković TEP d.o.o.
 • Hrvatski Telekom d.d.

Oporavak podataka uz pomoć oblaka

Upoznajte iskustvo tvrtke Đuro Đaković TEP
Upoznajte iskustvo tvrtke Đuro Đaković TEP

Saznajte kroz studiju slučaja i infografiku kako su oni osigurali oporavak podataka uz pomoć oblaka!


Želite li saznati više o ovoj usluzi? Kontaktirajte nas za više informacija.

Kontaktirajte nas

Provjerite ostale COMBISove usluge

Saznajte koje su usluge u oblaku pravo rješenje za vaše poslovanje!

Upravljanje mobilnim poslovanjem

Već su dulje vrijeme poznati izazovi upravljanja mobilnim uređajima i poslovnim sadržajima. Upoznajte se s našim uslugama za Microsoft Enterprise Mobility alate.

Saznajte više
Dev/Test i DevOps u oblaku

Osigurajte vašim razvojnim timovima da rade ono što najbolje znaju - razvijaju vrhunska aplikativna rješenja u skladu sa zahtjevima poslovanja, a ostalo prepustite Cloudu.

Saznajte više
Kolaboracija u oblaku

Microsoft Office 365 omogućuje korištenje poznatih aplikacija i alata na novi, napredniji način uz predvidljivi trošak. Ne trebate voditi brigu o infrastrukturi, fokusirajte se na bitno.

Saznajte više