Zašto Microsoft Enterprise Mobility Suite?

Zato što daje odgovore na sve izazove kroz upravljanje svim aspektima mobilnog poslovanja: korisničkim identitetima, pristupom sustavu i servisima, upravljanjem mobilnim uređajima i aplikacijama te zaštitom sadržaja i identiteta. Nudimo mobilnost i sigurnost.

Omogućite svojim zaposlenicima da rade na njima najprihvatljiviji način, a pritom ostanite sigurni i bezbrižni!

Preuzmi brošuru

Ključne prednosti

Upravljanje korisničkim identitetima i pristupom
Upravljanje korisničkim identitetima i pristupom

Korisnički identitet je temelj svake Microsoftove usluge u oblaku. Uz osiguran pristup svim sadržajima istim korisničkim računom (Single Sign-On), zajamčena je i dodatna zaštita korištenjem višestruke autentikacije. Azure Active Directory Premium uz to omogućuje kontrolirani pristup aplikacijama i servisima s mobilnih uređaja.

Upravljanje uređajima i aplikacijama
Upravljanje uređajima i aplikacijama

Sve potrebne funkcionalnosti za upravljanje mobilnim uređajima i aplikacijama na mobilnim uređajima, osigurava Intune alat iz oblaka. Prednost ovog alata je što se može koristiti i za upravljanje računalima, kako bi organizacije imale mogućnost korištenja jednog alata za konzistentno upravljanje svim uređajima u sustavu.

Zaštita sadržaja
Zaštita sadržaja

Poslovne informacije se štite (kriptiraju) od neovlaštenog pristupa bez obzira gdje se nalazile - na računalu korisnika, mail sustavu organizacije, u oblaku, na mobilnom uređaju poslovnog partnera, ili bilo gdje drugdje. Korištenjem Rights Management Premium servisa osjetljive poslovne informacije bit će dostupne samo onima kojima su takve informacije namijenjene.

Zaštita korisničkih identiteta
Zaštita korisničkih identiteta

Koliko je vremena potrebno da klasičnim alatima otkrijete potencijalno kompromitirani korisnički račun ili pak da detektirate aktivnosti unutar sustava koje mogu upućivati na slične anomalije? Advanced Treath Analytics (ATA) je servis koji prati sve aktivnosti koje se unutar organizacije odvijaju prilikom prijave te “uči” ponašanje korisnika i temeljem toga u daljnjem radu sustava prepoznaje aktivnosti koje nisu uobičajene.

Office 365 i EMS - bolje zajedno!

Korisnici Microsoftovih Office 365 servisa već su upoznati s mogućnostima korištenja hibridnog identiteta te je za njih EMS logično proširenje funkcionalnosti servisa za kolaboraciju, servisima vezanima za upravljanje mobilnošću. Korištenje ovih servisa zajedno omogućuje i povoljnije licenčne modele.

COMBIS nudi sljedeće usluge:
 • snimka postojećih poslovnih procesa, analiza zahtjeva vezanih uz mobilno poslovanje te konzultantske usluge prilikom odabira optimalnog rješenja
 • planiranje, implementacija i održavanje svih navedenih EMS servisa
 • edukacija IT osoblja i korisnika kako bi učinak opisanih tehnologija bio maksimalan
 • realizacija pilot implementacija navedenih EMS servisa bez troškova za korisnika

Kome je namijenjena usluga?

Usluga je prilagođena velikim, ali i srednje velikim tvrtkama koje imaju potrebu za učinkovitim upravljanjem mobilnim poslovanjem, s adekvatnim odgovorima na sigurnosne rizike. Uz COMBISovu uslugu upravljanja mobilnim poslovanjem ostvarite jedno i drugo!

Zašto COMBIS?

COMBIS je certificirani Microsoft partner s Microsoft Gold Cloud Platform, Gold Application Development, Gold Cloud Productivity, Gold Datacenter, Gold Messaging, Gold Windows and Devices, Silver Enterprise Mobility Management, Silver Collaboration and Content i Silver Small and Midmarket Cloud Solutions kompetencijama, velikim iskustvom u implementaciji rješenja u Microsoft Cloudu te nizom značajnih referenci vezanih uz implementacije Microsoft Office 365, Enterprise Mobility Suite i ostalih Microsoft Azure servisa obuhvaćenih ponudom.

Reference

Provjerite našu ekspertizu s onima koji su nam već ukazili svoje povjerenje!

 • AutoZubak d.o.o.
 • Croatia Airlines d.d.
 • Državni zavod za statistiku – RH
 • Hrvatska Pošta d.d.
 • HŽ Infrastruktura d.o.o.
 • Ministarstvo financija RH
 • Zagrebački Holding d.o.o.

Želite li saznati više o ovoj usluzi? Kontaktirajte nas za više informacija.

Kontaktirajte nas

Provjerite ostale COMBIS usluge

Saznajte koje su usluge u oblaku pravo rješenje za vaše poslovanje!

Kontinuitet poslovanja u oblaku

Usluge kontinuiteta poslovanja su jedne od najčešće korištenih usluga u Microsoft Azure oblaku. Realizirajte svoja backup i disaster recovery rješenja na novi način.

Saznajte više
Dev/Test i DevOps u oblaku

Osigurajte vašim razvojnim timovima da rade ono što najbolje znaju - razvijaju vrhunska aplikativna rješenja u skladu sa zahtjevima poslovanja, a ostalo prepustite Cloudu.

Saznajte više
Kolaboracija u oblaku

Microsoft Office 365 omogućuje korištenje poznatih aplikacija i alata na novi, napredniji način uz predvidljivi trošak. Ne trebate voditi brigu o infrastrukturi, fokusirajte se na bitno.

Saznajte više