COMBIS ponuda

Svaka tvrtka je u različitom stadiju na svom putu prema oblaku.

Oslanjajući se na znanja i iskustva, COMBIS portfelj je dizajniran kako bi omogućio fleksibilan izbor rješenja koja zadovoljavaju vaše potrebe, gdje god vi bili u vašem procesu korištenja Cloud servisa! Upoznajte se s našom ponudom i obratite nam se s povjerenjem, tu smo zbog vas!

COMBIS usluge za Microsoft Cloud

Ponuda usluga
Ponuda usluga

Naša ponuda Microsoft Cloud servisa bazirana je na velikom iskustvu i ekspertizi koju posjedujemo, a prilagođena upravo vašim individualnim potrebama.

Kako početi?
Kako početi?

Saznajte koje su usluge u oblaku pravo rješenje za vaše poslovanje!

Saznajte više

COMBIS Cloud Awareness program

Kako bi vaš put prema oblaku bio ugodan, a dolazak na destinaciju siguran, predstavljamo COMBIS Cloud Awareness program koji će vam pomoći da prepoznate koje servise i na koji način možete migrirati u Microsoft Cloud, kao i koju korist od toga može imati vaše poslovanje.

Saznaj više

COMBIS usluge

Saznajte koje su usluge u oblaku pravo rješenje za vaše poslovanje!

Kontinuitet poslovanja u oblaku

Usluge kontinuiteta poslovanja su jedne od najčešće korištenih usluga u Microsoft Azure oblaku. Realizirajte svoja backup i disaster recovery rješenja na novi način.

Saznajte više
Upravljanje mobilnim poslovanjem

Već su dulje vrijeme poznati izazovi upravljanja mobilnim uređajima i poslovnim sadržajima. Upoznajte se s našim rješenjima za Microsoft Enterprise Mobility alate.

Saznajte više
Dev/Test i DevOps u oblaku

Osigurajte vašim razvojnim timovima da rade ono što najbolje znaju - razvijaju vrhunska aplikativna rješenja u skladu sa zahtjevima poslovanja, a ostalo prepustite Cloudu.

Saznajte više
Kolaboracija u oblaku

Microsoft Office 365 omogućuje korištenje poznatih aplikacija i alata na novi, napredniji način, uz predvidljivi trošak. Ne trebate voditi brigu o infrastrukturi, fokusirajte se na bitno.

Saznajte više
COMBIS rješenja u Cloudu

COMBIS prilagođava postojeća i razvija nova aplikativna rješenja kako bi ista mogla iskoristiti sve prednosti korištenja iz Clouda, u Sofware as a Service modelu. Izgradite inovativna rješenja temeljena na Cloud tehnologijama, kako biste ostvarili novu vrijednost za svoje poslovanje. Iskoristite Cloud tehnologije kako biste se, umjesto na upravljanje infrastrukturom, fokusirali na svoje poslovanje.

Saznaj više
ComCloud

ComCloud je rješenje koje smo u potpunosti sami razvili, a riječ je o visoko modularnom rješenju za automatizirano omogućavanje usluga u oblaku te upravljanje infrastrukturom putem samouslužnih portala. ComCloud je namijenjen pružateljima usluga, a pruža čitav niz IT servisa i proizvoda koje pružatelji usluga mogu imati u svom portfelju.

Saznaj više