Suvremena prerada maslina. Uz samo jedno rješenje.

Olive Manager je inovativan sustav za organizaciju i upravljanje procesom prerade maslina i proizvodnje maslinovog ulja. Namijenjen je uljarama svih veličina te je idealan alat za modernizaciju proizvodnje maslinovog ulja i maksimalnu poslovnu učinkovitost.

Glavne funkcionalnosti sustava su kreiranje predbilježbi i upravljanje rasporedom za preradu, praćenje tijeka i rezultata prerade, ali i evidencija otkupa i zamjena sirovina te upravljanje podacima o kooperantima i resursima uljara. Uz Olive Manager organizirajte sve svoje poslovne aktivnosti i dovedite ih u red!

Preuzmite brošuru

Ključne prednosti

Efikasnost prerade
Efikasnost prerade

Uvid u sve podatke i aktivnosti koje se odvijaju u uljari, za svaki pojedini stroj i pojedinog kooperanta osiguravaju informaciju o točnom vremenskom trajanju svake pojedine prerade i maksimalnu iskoristivost radnih sati pojedinog stroja za preradu.

Jednostavno planiranje
Jednostavno planiranje

Ručni unos predbilježbi je stvar prošlosti. Kooperant kroz Olive Manager sustav može vidjeti slobodne termine za obradu maslina i jednostavno isplanirati željeni termin za preradu sirovina te poslati zahtjev za predbilježbu najbližoj uljari u određenom razdoblju. Ušteda vremena i uljarama i kooperantima.

Praćenje svih procesa
Praćenje svih procesa

Za svaku aktivnost u uljari koja se evidentira Olive Manager sustavom potrebno je unijeti količinu i kvalitetu sirovine, dok je prije same prerade potrebno navesti porijeklo maslina. Na temelju evidentiranih podataka o količini, kvaliteti i lokaciji porijekla sirovina moguće je izraditi razne izvještaje po periodu, godinama, kooperantima, lokacijama i kvaliteti.

Vrhunsko korisničko iskustvo
Vrhunsko korisničko iskustvo

Rješenje je intuitivno i jednostavno za korištenje, a modularna arhitektura omogućava promjene i nadogradnje prema vašim potrebama. Aplikacija je kreirana po flat design modelu koji omogućuje korištenje sustava s manjim brojem klikova.

Benefiti za maslinare
Benefiti za maslinare

Olive Manager omogućava maslinarima evidenciju broja stabala maslina, starosti stabala i sorti maslina, količinu uroda, kvalitetu maslina i količinu dobivenog maslinovog ulja po godinama, praćenje aktivnosti rada u masliniku te kreiranje raznih izvještaja o maslinicima.

COMBIS nudi sljedeće usluge:
  • priprema, planiranje i implementacija Olive Manager rješenja
  • mogućnost kontinuirane nadogradnje prema željama korisnika
  • edukacija korisnika

Nagrađivano rješenje COMBISa!

Olive Manager priznanja
Olive Manager priznanja

Kvaliteta Olive Manager rješenja prepoznata je kroz nagrade za najbolju Cloud uslugu za vertikalna tržišta na razini Hrvatske, ali i cijele Europe na EuroCloud Awards 2017 natjecanjima. Olive Manager je dio COMBISovog portfelja zbog kojeg nosi titulu Microsoft Partner of the Year 2017 za Hrvatsku.


Kome je namijenjeno rješenje?

Olive Manager rješenje za upravljanje procesom prerade maslina, proizvodnje maslinovog ulja te otkupa i zamjene sirovina namijenjeno je malim i velikim uljarama. Rješenje je primjenjivo i na druga poslovanja koja upravljaju sirovinama kao što su smokve, maline ili borovnice.

Zašto COMBIS?

COMBIS je certificirani Microsoft partner s Microsoft Gold Cloud Platform, Gold Application Development, Gold Cloud Productivity, Gold Datacenter, Gold Messaging, Gold Windows and Devices, Silver Enterprise Mobility Management, Silver Collaboration and Content i Silver Small and Midmarket Cloud Solutions kompetencijama, velikim iskustvom u implementaciji rješenja u Microsoft Cloudu te nizom značajnih referenci vezanih uz implementacije Microsoft Office 365, Enterprise Mobility Suite i ostalih Microsoft Azure servisa obuhvaćenih ponudom.

Reference

Provjerite našu ekspertizu s onima koji su nam već ukazali svoje povjerenje!

  • Poljoprivredna zadruga Marina
  • Uljara Bilaja

Želite li saznati više o ovoj usluzi? Kontaktirajte nas za više informacija.

Kontaktirajte nas

Provjerite ostala COMBISova rješenja

Saznajte koje su usluge pravo rješenje za vaše poslovanje!

ERScheduler

Otkrijte ERScheduler sustav čija je svrha automatizacija izrade rasporeda smjenskog rada. Vrijeme je dragocjeno - štedite ga, budite zadovoljniji i osigurajte efikasnije poslovanje.

Saznajte više
HireMe

Upoznajte COMBISovo aplikativno rješenje za učinkovitiji proces zapošljavanja. Ovaj sustav odgovara na poslovnu potrebu kompanija da se na jednostavan i efikasan način povežu s vrhunskim zaposlenicima koji odgovaraju upravo onim profilima koje traže!

Saznajte više
ComMember

Upoznajte COMBISovo aplikativno rješenje za interaktivnu komunikaciju među članovima udruga ili organizacija. Jednostavno distribuirajte obavijesti, organizirajte sastanke, kreirajte zadatke za svoje članove, provedite anketno ispitivanje i osigurajte nabolje iskustvo networkinga.

Saznajte više