Suvremena prerada maslina. Uz samo jedno rješenje.

Olive Manager je inovativan sustav za organizaciju i upravljanje procesom prerade maslina i proizvodnje maslinovog ulja. Namijenjen je uljarama svih veličina te je idealan alat za modernizaciju proizvodnje maslinovog ulja i maksimalnu poslovnu učinkovitost.

Glavne funkcionalnosti sustava su kreiranje predbilježbi i upravljanje rasporedom za preradu, praćenje tijeka i rezultata prerade, ali i evidencija otkupa i zamjena sirovina te upravljanje podacima o kooperantima i resursima uljara. Uz Olive Manager organizirajte sve svoje poslovne aktivnosti i dovedite ih u red!

Preuzmite brošuru

Ključne prednosti

Efikasnost prerade
Efikasnost prerade

Uvid u sve podatke i aktivnosti koje se odvijaju u uljari, za svaki pojedini stroj i pojedinog kooperanta osiguravaju informaciju o točnom vremenskom trajanju svake pojedine prerade i maksimalnu iskoristivost radnih sati pojedinog stroja za preradu.

Jednostavno planiranje
Jednostavno planiranje

Ručni unos predbilježbi je stvar prošlosti. Kooperant kroz Olive Manager sustav može vidjeti slobodne termine za obradu maslina i jednostavno isplanirati željeni termin za preradu sirovina te poslati zahtjev za predbilježbu najbližoj uljari u određenom razdoblju. Ušteda vremena i uljarama i kooperantima.

Praćenje svih procesa
Praćenje svih procesa

Za svaku aktivnost u uljari koja se evidentira Olive Manager sustavom potrebno je unijeti količinu i kvalitetu sirovine, dok je prije same prerade potrebno navesti porijeklo maslina. Na temelju evidentiranih podataka o količini, kvaliteti i lokaciji porijekla sirovina moguće je izraditi razne izvještaje po periodu, godinama, kooperantima, lokacijama i kvaliteti.

Vrhunsko korisničko iskustvo
Vrhunsko korisničko iskustvo

Rješenje je intuitivno i jednostavno za korištenje, a modularna arhitektura omogućava promjene i nadogradnje prema vašim potrebama. Aplikacija je kreirana po flat design modelu koji omogućuje korištenje sustava s manjim brojem klikova.

Benefiti za maslinare
Benefiti za maslinare

Olive Manager omogućava maslinarima evidenciju broja stabala maslina, starosti stabala i sorti maslina, količinu uroda, kvalitetu maslina i količinu dobivenog maslinovog ulja po godinama, praćenje aktivnosti rada u masliniku te kreiranje raznih izvještaja o maslinicima.

COMBIS nudi sljedeće usluge:
  • priprema, planiranje i implementacija Olive Manager rješenja
  • mogućnost kontinuirane nadogradnje prema željama korisnika
  • edukacija korisnika

Kome je namijenjeno rješenje?

Olive Manager rješenje za upravljanje procesom prerade maslina, proizvodnje maslinovog ulja te otkupa i zamjene sirovina namijenjeno je malim i velikim uljarama. Rješenje je primjenjivo i na druga poslovanja koja upravljaju sirovinama kao što su smokve, maline ili borovnice.

Zašto COMBIS?

Mi smo high-tech kompanija koja rješava sve ICT izazove, na kvalitetan i pouzdan način, uvijek stavljajući korisnika na prvo mjesto. Konzultiramo, kreiramo, implementiramo, integriramo i educiramo svoje korisnike. Fokus su nam tehnologije za digitalnu transformaciju kompanija, kao što su Cloud i Big Data platforme, Internet stvari te moderna komunikacijska i sigurnosna rješenja. Vodeći smo pružatelj IT usluga u Hrvatskoj i jedan od vodećih pružatelja IT usluga u regiji, prema istraživanju IDC Adriaticsa. Potičemo inovacije. COMBISovci su uvijek korak ispred svoje konkurencije.

Reference

Provjerite našu ekspertizu s onima koji su nam već ukazali svoje povjerenje!

  • Poljoprivredna zadruga Marina
  • Uljara Bilaja

Želite li saznati više o ovoj usluzi? Kontaktirajte nas za više informacija.

Kontaktirajte nas

Provjerite ostala COMBISova rješenja

Saznajte koje su usluge pravo rješenje za vaše poslovanje!

ERScheduler

Otkrijte ERScheduler sustav čija je svrha automatizacija izrade rasporeda smjenskog rada. Vrijeme je dragocjeno - štedite ga, budite zadovoljniji i osigurajte efikasnije poslovanje.

Saznajte više
HireMe

Upoznajte COMBISovo aplikativno rješenje za učinkovitiji proces zapošljavanja. Ovaj sustav odgovara na poslovnu potrebu kompanija da se na jednostavan i efikasan način povežu s vrhunskim zaposlenicima koji odgovaraju upravo onim profilima koje traže!

Saznajte više
iFlight

iFlight je inovativan FRMS (Fatigue Risk Management System) sustav upravljanja rizikom umora u planiranju posada zrakoplova. Sustav bilježi biometrijske podatke koji se prikupljaju u stvarnom vremenu pomoću nosivih uređaja te se nakon leta svi pohranjeni biometrijski podaci sinkroniziraju s centralnim poslužiteljem odnosno Cloudom.

Saznajte više