Social hub

Combisovom Olive Manageru prva nagrada na europskom finalu EuroCloud Awards

26 Oct 2017 | COMBIS
Combisovom Olive Manageru prva nagrada na  europskom finalu EuroCloud Awards

Olive Manager rješenje proglašeno je najboljom Cloud uslugom za vertikalna tržišta na razini cijele Europe.

Combisova aplikacija Olive Manager osvojila je prvo mjesto u kategoriji najbolje Cloud usluge za vertikalna tržišta na europskom finalu EuroCloud Awards natjecanja. Finale europskog natjecanja održalo se u okviru EuroCloud Europe Foruma u srijedu u Briselu.

“Željeli smo stvoriti rješenje koje bilježi sve korake u procesu proizvodnje hrane i pojednostavljuje kontrolu, a sve kako bismo osigurali jače povjerenje u proizvod i proizvođače. Uz Olive Manager nema više dilema jesu li ispoštovani svi zahtjevi proizvodnje, posebice oni o kvaliteti i sigurnosti proizvoda. Potencijal našeg tehnološkog rješenja iznimno je velik i vidimo mogućnost široke primjene, uz poticanje povjerenja i potrošnje domaćih proizvoda te zaštite kvalitetnih hrvatskih brendova”, rekao je Mladen Maras, direktor Sektora razvoja i integracije aplikativnih rješenja u Combisu.

Olive Manager je napredno aplikativno rješenje koje značajno može unaprijediti uzgoj, preradu i distribuciju poljoprivrednih proizvoda. Riječ je o sustavu za praćenje svih faza proizvodnje poljoprivrednih proizvoda, prvenstveno je razvijen za proces proizvodnje maslinovog ulja, a primjenjiv je na različite poljoprivredne kulture od malina, smokvi i borovnica, preko žitarica do sira i meda. Uz pomoć jedinstvenog koda na ambalaži proizvoda, a preko mobilne i web aplikacije dobiva se uvid u podatke o mjestu i načinu uzgoja, tipu proizvodnje te mjestu i načinu prerade. Rješenje je u Cloudu što omogućava dostupnost s bilo koje lokacije, a mnogo truda je uloženo i u user-friendly web, mobilno i tablet sučelje.

“EuroCloud Europe Awards nagrade prepoznaju najbolje od najboljih u području Clouda i izuzetno mi je drago što je Combis ponovno postigao velik uspjeh na europskoj razini. Nakon prošlogodišnjeg europskog zlata za ComCloud – Cloud delivery Platform, iznimno je postignuće drugu godinu zaredom biti najbolji u Europi, zbog čega čestitam Combisu i timu Mladena Marasa”, izjavio je Krešimir Kristić, predsjednik Uprave EuroCloud Hrvatska i dopredsjednik Uprave EuroCloud Europe.

 

COMBIS

COMBIS

editor, Combis

COMBIS je vodeći pružatelj IT usluga u Hrvatskoj i jedan od vodećih pružatelja usluga u regiji.