Social hub

Combis ostvario prestižni Microsoft Gold Cloud Platform status

14 Dec 2017 | COMBIS
Combis ostvario prestižni Microsoft Gold Cloud Platform status

Zagreb, 14. prosinca 2017. – Vodeći pružatelj IT usluga u Hrvatskoj ostvario je novo priznanje za uspješnost implementiranih cloud projekata.

Combis, vodeći pružatelj IT usluga u Hrvatskoj osigurao je Microsoft Gold Cloud Platform status zbog prepoznate stručnosti i više uspješno implementiranih cloud projekata.
“Microsoft Gold Cloud Platform dokazuje Combisovu stručnost u realizaciji cloud projekta koji moderniziraju i unapređuju korisničku IT infrastrukturu uz korištenje Microsoft Azure platforme te inoviraju njihovo poslovanje. Ovo prestižno priznanje Microsofta svrstava Combis u ekskluzivan klub partnera u regiji koji imaju dokazne kompetencije i ostvarene rezultate u području cloud implementacija. Izuzetno smo ponosni što u potpunosti zadovoljavamo visoko postavljene zahtjeve izvrsnosti od strane Microsofta”, rekao je Hrvoje Dunkić, direktor Sektora sistemske integracije u Combisu.

U središtu promatranih cloud kompetencija je Microsoft Azure platforma, a Combis se istaknuo ne samo stručnošću pri implementacijama, već i konzultantskim znanjima i edukacijama kojima je cilj osvještavati korisnike po pitanju Microsoft javnog oblaka.

“Čestitam odličnom Microsoft timu u Combisu na realizaciji ovog važnog statusa. S obzirom na to da je upravo Combis aktualni nositelj Microsoft Country Partner of the Year titule u Hrvatskoj, za Combis je ova godina uvjerljivo izuzetna u pogledu Microsoft postignuća i priznanja. Kontinuirana predanost, inicijativa, stručnost i izvrsnost u realizaciji projekata, Combis čine jednim od najpoželjnijih partnera za rad u području Microsoft tehnologija”, rekla je Tatjana Skoko, v.d. direktorica Microsoft Hrvatska.

Combis je certificirani Microsoft partner s Gold Application Development, Gold Cloud Productivity, Gold Datacenter, Gold Messaging, Gold Windows and Devices, Silver Enterprise Mobility Management, Silver Collaboration and Content i Silver Small and Midmarket Cloud Solutions kompetencijama, velikim iskustvom u implementaciji rješenja u Microsoft Cloudu te nizom značajnih referenci vezanih uz implementacije Microsoft Office 365, Enterprise Mobility Suite i ostalih Microsoft Azure servisa obuhvaćenih ponudom.

COMBIS

COMBIS

editor, Combis

COMBIS je vodeći pružatelj IT usluga u Hrvatskoj i jedan od vodećih pružatelja usluga u regiji.