Ključne prednosti usluge

Zaštita poslovanja od ozbiljnijih havarija

Svi želimo vjerovati da će naše IT sustave zaobići ozbiljnija havarija poput požara, potresa ili poplave. Na svu sreću, vjerojatnost za spomenute situacije jest mala, no, moramo biti svjesni da njihov utjecaj na poslovanje uistinu može biti i fatalan. Zaštitite svoje poslovanje, nemojte ovaj rizik prepustiti slučaju. Prepustite ga nama!

Upravljana usluga

Osigurajte svoje poslovanje na način da ne morate brinuti o funkcioniranju zaštite, već ostanite fokusirani na svoje poslovanje. Combisov tim kontinuirano prati kvalitetu usluge, podešava i unaprjeđuje rješenje prema potrebi, te jednom godišnje provodi testiranje uspješnosti uspostave funkcionalnosti Vašeg sustava na rezervnoj lokaciji - u Cloudu. Stvarno ste zaštićeni samo kada je funkcionalnost zaštite i uspješno testirana u praksi!

0 kn investicije u opremu

Disaster Recovery rješenja su uvijek zahtijevala značajne investicije. U hardver jer je potrebno uspostaviti infrastrukturu sličnu produkcijskoj, zatim u adekvatan smještaj opreme, i slično. Kod rješenja u Cloudu prestaje potreba za velikim inicijalnim investicijama! Sve što plaćate je usluga korištenja platforme i resursa i to samo kada su vam potrebni.

0 kn troška održavanja infrastrukture

Kako nema investicija u hardver, tako nema ni dodatnih troškova vezanih uz održavanje, zatim troškova rezervnog podatkovnog centra, električne energije, hlađenja i slično.

0 kn troška implementacije rješenja

U sklopu ove akcije ne plaćate uslugu implementacije rješenja. Akcija vrijedi do 1.12.2018.!

Plati samo ono što koristiš

Kod Disaster Recovery rješenja u Cloudu ne samo da nema investicija u opremu, već nema ni investicija u resurse, koji se koriste samo povremeno, a većinu vremena stoje neiskorišteni. Kod Combisove usluge kontinuiteta poslovanja korisnik plaća samo ono što koristi, a koristi samo ono što mu treba. Treba li uopće naglašavati da i to također donosi značajne uštede.

Zaštitite svoje poslovanje za 0 kuna do 1.12.2018.

Saznajte sve o poslovanju u oblaku i kome je namijenjeno!

Saznajte više

Prijavite se za COMBIS Business Continuity akciju

Prijavite se!

Zašto COMBIS?

COMBIS je certificirani Microsoft partner s Microsoft Gold Cloud Platform, Gold Application Development, Gold Cloud Productivity, Gold Datacenter, Gold Messaging, Gold Windows and Devices, Silver Enterprise Mobility Management, Silver Collaboration and Content i Silver Small and Midmarket Cloud Solutions kompetencijama, velikim iskustvom u implementaciji rješenja u Microsoft Cloudu te nizom značajnih referenci vezanih uz implementacije Microsoft Office 365, Enterprise Mobility Suite i ostalih Microsoft Azure servisa obuhvaćenih ponudom.

Zašto COMBIS?

Provjerite opće uvjete Business Continuity akcije.